Fashion&Beauty

Bőrfeszesítő pakolások őszi gyümölcsökből és zöldségekből

A hűvös idő közeledtével egyre több szépségproblémával kell megküzdenünk: hullik a hajunk, könnyen törik a körmünk, a bőrünk pedig száraz és repedezett. Ilyenkor néhány őszi gyümölcsből és zöldségből készített pakolással könnyen segíthetünk a helyzeten, és arcunkat pillanatok alatt üdévé és bársonyossá varázsolhatjuk.

Szőlős pakolás

Ebben az apró gyümölcsben rengeteg vitamin, antioxidáns és gyümölcssav található, aminek köszönhetően a bőrünk sokkal feszesebb, ragyogóbb és bársonyosabb lesz. A fürtről tépjünk le 4 nagyobb vagy 8 apróbb szemet, jó alaposan mossuk át, szedjük ki belőle a magokat és egy villa segítségével nyomkodjuk össze. A pépes jellegű pakolást kenjük fel az arcunkra, tegyünk rá gézlapot és pihenjük legalább 15-20 percig. Langyos vízzel mossuk le és használjunk hidratáló krémet is. A kezelés után a bőrünk sokkal selymesebb lesz.

Fotó: wallpaperfeed.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.