Fashion&Beauty

Mesés ruhák a 2014-es Emmy átadójáról

Szerencsére az idei Emmy átadóján túlsúlyban voltak a mesés és stílusos ruhaköltemények, így a sokkoló darabok mellett bőven volt miben gyönyörködni. Íme a 9 legszebb outfit!

Tülltündérek

Az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco imádja a tüllös darabokat, így nem is volt meglepő választás ez a mesés és modern Monique Lhuillier estélyi, ami a maszkulin frizurát is nőiessé varázsolta. Sarah Paulson Armani Prive darabja volt az egyik legkülönlegesebb, legmerészebb és legmodernebb talán, de nem is fogott vele mellé. A Girls sztárja, Allison Williams egy egyszerű, de nagyszerű Giambattista Valli ruhát választott az idei őszi haute couture kollekcióból.

Fotók: fashiongonerogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!