Fashion&Beauty

Így lehetsz dögös maxiszoknyában ősszel is!

A maxiszoknya alapvetően egy nyárias darab, de harisnyával, meleg felsőkkel és bőrdzsekivel kombinálva még ősszel is sűrűn magunkra kaphatjuk. Íme 9 összeállítás, ami bebizonyítja, hogy a hosszú szoknya a hűvös napokon is jó választás lehet!

Bokáig érő darabok

Nem baj, ha nem vagy 170 centi magas, attól még bátran hordhatsz maxiszoknyát! Az alacsonyabbak számára a bokáig érő változatok a legoptimálisabbak, amikhez a magassarkú kötelező viselet. Ha még karcsúbbnak, illetve magasabbnak szeretnénk tűnni, derékrészre illesszünk egy csinos övet.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.