Ismerd meg a levendulaolaj jótékony hatásait

A levendula igen kedvelt gyógynövény, nem is véletlenül, hiszen nagyon sok jótékony hatása van a szervezetünkre. Lássuk, hogy pontosan miért is érdemes minél többet tartanunk belőle az otthonunkban.

Baktérium és gombaölő

Egyes vizsgálatok eredményei azt mutatják, a levendulaolaj eddig kevésbé ismert jótékony tulajdonsága a kiváló gomba- és baktériumölő tulajdonsága. Ráadásul a levendulaolaj azoknál is alkalmazható, akiknek valamilyen betegség okán sokkal gyengébb az immunrendszere. Ilyenek például a kemoterápián átesettek vagy az AIDS-ben szenvedő betegek, nem utolsó sorban pedig az immunrendszerünket is erősíthethetjük a levendulaolaj használatával.

Fotó: drlaurell.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Sokféleképpen beilleszthető az étrendbe az a finomság, amit elsőre sokan tévesen egészségtelennek titulálnak, valójában azonban rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.