Fashion&Beauty

Balerinakonty egy kis extrával

Ismét egy pillanatok alatt elkészíthető frizurát mutatunk be, mely nem csak egyszerű, de bohókásan elegáns és a nagy melegben kényelmes viselet lehet.

Laza hajfonat

Fésüljük féloldalasan ketté a hajunk, majd felül válasszunk le egy nagyobb tincset. Oldalt, a hajunk körülbelül egyharmadát fonjuk végig parkettafonással, azaz kisebb tincsekkel kezdjünk, és a szélső tincshez mindig vegyünk hozzá egy kicsit a hajunkból. Ezáltal stabilabb és szebb eredményt kapunk. Ha végeztünk rögzítsük a fonást, és a maradék hajunkat fogjuk lófarokba.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...