Így dobd fel a konyhád gyorsan és egyszerűen!

A konyhaszekrényed ajtaját minden egyes nap kinyitod, így megéri az a minimális fáradozás, hogy ezekben a pillanatokban meglepd magad. Bár az öröm apró, de legalább mégis eltérsz a hétköznapiasságtól és a kedvedet is feldobja. Ecsetet a kézbe, irány a konyha!

A te otthonod

Sokszor nem a saját, hanem mások érdekében rendezzük be az otthonunkat. Azokra a területekre helyezzük a hangsúlyt, amit nem csak kifejezetten mi, hanem például a hozzánk érkező vendégek vagy barátok látnak leginkább. Pedig evidens, de mégiscsak mi élünk ott és minden egyes nap ugyanazokat a kis négyzetcentimétereket járjuk be. Egy idő után unalmassá is válhat a kis kuckónk, de van megoldás.

Ecset és festék

Szánj rá egy délutánt, pakold ki az edényeket és kezdheted is a mázolást. Válassz ki egy olyan színt, amiben biztos vagy, hogy a reggeli álmosan kitoporgás és konyhaszekrény ajtajának kinyitása után meglepne. Ilyen például a limezöld, az orchidealila vagy a pasztellszínek bármelyike. A lényeg, hogy neked tetsszen.

Fotó: abeautifulmess.com

Oldalak

Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.