Fashion&Beauty

Heidi Klum anti-aging tippjei

Heidi Klum 40 évesen is bomba formában van, ami nem véletlen, hisz a német szépség tudatosan odafigyel életmódjára. Most anti-aging trükkjeit osztja meg velünk!

Fényvédelem

,,Mindenben mértéket kell tartani, ez a napozásra is igaz. Nincs is jobb, mint sütetni magunkat a medence partján, de a szép és egészséges bőr érdekében ügyelni kell arra, hogy mennyit vagyunk napon. Nagyon fontos a fényvédelem is, így mindig kalapot viselek a strandon és a mindennapi kozmetikumok közül is azokat választom, amik fényvédőt tartalmaznak."

Folyadékbevitel

,,A napi 2-3 liter folyadék fogyasztása először borzasztóan nehéznek tűnt, de most már van, hogy többet is megiszok egy nap. Ez persze mindig szénsavmentes víz, de gyümölcsleveket is szoktam inni és este elalvás előtt mindig lehúzok egy pohár tejet is, ami eltelít."

Fotó: hdpaperwall.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...