Saját anyja gyilkolta meg a fiatal színésznőt

Pár hete mindenki ledöbbent, amikor újabb vizsgálati eredmények láttak napvilágot a 2009-ben elhunyt Brittany Murphy halálával kapcsolatban. Az új információk szerint a színésznőt megmérgezték. Édesapja, Angelo Bertolotti pedig tudni véli, hogy ki ölte meg a lányát.

A férfi a német „Bunte” nevű újságnak számolt be elméletéről, amely szerint egykori felesége, Sharon Murphy mérgezte meg saját lányát, az akkor 32 éves Brittany Murphy-t. A férfi azért tartja ezt a legvalószínűbbnek, mert a színésznő és annak férje halálával, Sharon lett az egyedüli örökös.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Angelo mindent megtesz, hogy végre kiderüljön az igazság, így egy laborban sejt- és hajmintákat vizsgáltatott meg: „Kiderült, hogy Brittany szervezetében nagy mennyiségű patkányméreg volt.” A vizsgálati eredmények a Los Angeles-i törvényszék orvosszakértőinél vannak. A hatóságok állítólag újra akarják indítani a nyomozást.

A patkányméreg tüdőgyulladást és anémiát okoz. A színésznőnél szívelégtelenséget diagnosztizáltak. A bírósági szakértői vélemény alapján tüdőgyulladás, több gyógyszer bevétele, és vashiányos anémia okozták a halálát. Brittany férje, Simon Monjack csupán öt hónappal később halt meg. Halálának okai pedig azonosak feleségével.

Ez is érdekelhet: Tragikusan fiatalon elhunyt világsztárok - Katt ide!

Fotó: jake-weird.blogspot.com, abcnews.go.com

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle