Fashion&Beauty

Ezt ne vedd fel az interjúra!

Vannak olyan darabok, melyeket jobb elkerülni akkor, ha állásinterjúra megyünk. Lássuk, hogy mik a tiltólistás darabok!

Csak fekete

A klasszikus fekete kiskosztüm hiába elegáns és örökzöld egy állásinterjúra nem biztos, hogy a legjobb választás, mivel kissé unalmas és konzervatív hatást kelt. Sokkal jobb, ha a fehér ing, fekete kosztüm helyett egy színes blúzt vagy szürke alapdarabokat választunk inkább, melyek úgyanolyan stílusosak lehetnek.

Márkás holmik

Azzal nincs semmi baj, ha egy jó minőségű és visszafogott darabot választunk, de felejtsük el a Dolce&Gabbana őszi kollekcióját vagy a hatalmas Dior lógóval díszített kiegészítőket, hisz ezek könnyen ellenszenvet válthatnak ki és úgy tűnhet, hogy nincs is szükségünk az állásra.

Farmer

A klasszikusabb darabokat a hétköznapokon bátran viselhetjük az irodában is egy-egy elegáns blúzzal vagy blézerrel, de az interjún inkább hanyagoljuk a túlzott lazaságot sugárzó darabot.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.