Így flörtölj! Tuti tippek flörtöléshez

Ha szeretnénk megismerkedni egy férfival, de nem szeretnénk mi kezdeményezni, akkor flörtöljünk! Így nem csak felhívjuk kiválasztottunk figyelmét magunkra, de a megismerkedést is izgalmasabbá tehetjük. Íme néhány tipp ahhoz, hogyan flörtölj!

1. Mosolyogj

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egy nőt sokkal vonzóbbá tehet egy mosoly, ezért nem meglepő, hogy a férfiak odavannak az életvidám, széles mosolyú nőkért. Ha fel akarod magadra hívni egy pasi figyelmét, a legjobb, amit tehetsz, hogy rámosolyogsz. Így nem csak azt fogod elérni, hogy tudatod vele, hogy kezdeményezhet, hanem azt is, hogy már az első pillanatban szimpatikus leszel neki.

2. Nézz mélyen a szemébe

A szemeid árulkodóak lehetnek. Ha szeretnéd, hogy a kiszemelt férfi randira hívjon, nézz mélyen és hosszan a szemébe, amikor elmentek egymás mellett!

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...