X-Faktor - Szabó Ádám édesapja meghatódott fia előadásán

Az After X-be ezúttal nemcsak a versenyzők, hanem még a hozzátartozók is ellátogattak. Szabó Ádám produkcióját az édesapja a stúdióból nézte végig.

"A szívem majdnem megállt"

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Míg múlt héten Csobot Adél volt Istenes Bence műsorvezetőtársa az After X-ben, addig most a szintén a tavalyi X-Faktor szériából ismertté vált Lőkös Kinga köszöntötte a nézőket. A Spirit énekesnője először Szabó Ádám édesapját faggatta, aki az After X stúdiójából nézte végig fia produkcióját. „Nagyon büszke vagyok és gratulálok Ádámnak. Óriási volt, nálam megállt a levegő és az ütő is. A szívem is majdnem megállt” – árulta el a meghatott édesapa.

Fotó: Bársony Bence

Oldalak

Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...
Fashion&Beauty
A pucérruhák trendje még mindig tart. A 2024-es MET-gála továbbra is bizonyítja, hogy a sztárok imádják a szinte teljesen áttetsző darabokat, amelyek szinte alig takarnak valamit.