Utálod a barátnőd pasiját? Így kezeld a helyzetet

Ha abban a kínos helyzetben vagy, hogy nem kedveled a barátnőd pasiját, akkor kötelező betartanod néhány szabályt, ha nem akarod, hogy ez a barátságotok közé álljon. Íme a legfontosabbak!

Ne próbáld lebeszélni a barátnődet a pasiról

Ne szólj bele a barátnőd párkapcsolatába, még akkor sem, ha a legjobb barátnődről van szó! Nem te élsz benne abban a kapcsolatban, így nem tudhatod, mi folyik benne.

Ne mutasd ki, mennyire nem bírod a pasit

Biztos lesznek olyan alkalmak, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzatok a barátnőd választottjával. Ilyenkor ne mutasd ki az ellenszenved, és ne lehessen leolvasni az arcodról, hogy mennyire nem tartod barátnődhöz illőnek a srácot!

Beszéljetek őszintén

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Az a legjobb ebben a helyzetben, ha személyesen beszélsz az érintett személlyel. Mond el neki, hogy mi az, ami zavar és szerinted min kellene változtassatok, ahhoz, hogy a ti rossz kapcsolatotok miatt ne a barátnőd szenvedjen.

Légy jó barátnő

Próbálj elvonatkoztatni a saját érzéseidtől és tiszteletben tartani a barátnőd választását. Ha pedig nyomós okod van arra, hogy miért utálod a barátnőd pasiját, akkor beszélj a barátnőddel. De nehogy letámadd! Kérdezd meg, hogy mit szeret a pasijában, és hogy, hogy érzi magát ebben a kapcsolatban. Ha azt mondja, hogy boldog, akkor eszedbe se jusson lebeszélni róla!

Férfi és nő közti barátság - Valóban létezik?

Fotók: weheartit.com, wallpapers-hq.ru

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...