Fashion&Beauty

Az őszi szezon legbájosabb trendje - Lágy púderszínek

Az idei ősz a lágy és finom színekről szól, így a nőies darabok kedvelői örülhetnek, mert a pasztellek határozzák meg a hidegebb évszakokat is a 2013-as évben.

Puha kabátok

Az idei ősz legmelegebb darabjai a vastag, oversize típusú szövetkabátok lesznek, melyek között a piszkos fehér, a halvány rózsaszín és a bézs lesz az uralkodó árnyalat. Hétköznapokra és az irodába is tökéletes lehet egy ilyen darab.

Nőies alapdarabok

Az idei ősz és tél törekszik a maszkulin hatás visszaszorítására, hisz a lágyan leomló, finom színű egyberészesek mellett a vadabb szetteket is kislányosan bájos darabokkal egészítették ki a tervezők.

Igazgyöngy

Valódi igazgyöngynek érezhetjük magunkat a nagyobb divatházak kreációiban, hisz a fényes szatén és a selyem számos darab alapját adta. A ruhák mellett idén már a kiegészítők és a kabátok alapanyaga is lehet a gyöngyházfényű textília.

Egy kis szőrme

Az ősz és a tél egyik legnemesebb anyaga mindig is a szőrme volt, mely még a legegyszerűbb összeállításokat is nagyvilágivá varázsolja. A vállra dobható darabok mellett idén a gallérok és az övek is készülhetnek puha szőrméből.

Klasszikus és formabontó

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az örökzöld darabokat is újragondolták idén a tervezők, így számos olyan kreációt láthattunk, melyekben a megszokott formákat egy-egy modern csavarral tették izgalmasabbá és modernebbé.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A TWN.hu cikkéből derült ki: három csillagjegy szülöttjei jóval empatikusabbak, mint mások.
Lifestyle
15 év után hozta nyilvánosságra a felvételt a szülőszobáról - ez buktatta le a férjét.
Sztárok
Ránija legidősebb gyermeke, Hussein herceg tavaly júniusban vette feleségül Rajwa Al Saifot, aki épp a minap töltötte be 30. életévét, a nagy nap alkalmából pedig két friss képet is megosztottak a...