Szívszaggató! Sean Connery Alzheimer-kórban szenved

– Már nem ura önmagának, sajnos elkezdhetünk aggódni – erősítette meg a barátja állapotáról szóló híreket a másik világsztár, Michael Caine (80), aki a Bild am Sonntagnak adott interjújában elárulta, folyamatosan látogatja a régi barátját, hiába vonult vissza már évekkel ezelőtt.

A 83 éves egykori James Bondot már többször riadtan találták meg az utcán, mintha keresne valamit, de maga sem tudta, hogy mégis mit. Az ilyen esetekre ezért állítólag magánál tart egy cetlit, melyre felesége telefonszáma van írva.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Sean Connery úgy ismeri New York utcáit, mint a tenyerét, ám mégis többször eltévedt.

A memóriája sem a régi, egyre több dolgot felejt el, és sajnos félő, hogy elfelejti azt is, hogy miért is rajong érte több millió ember.

Szorítunk neki!

Oldalak

Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...