Fashion&Beauty

5 ruhadarab, amire nem biztos, hogy szükséged van

Múlt héten lefektettük ruhatárunk öt fő alappillérét, ez alkalommal tegyünk egy kitérőt az elkerülendő, illetve nagyon meggondolandó darabokra.

A divatvilág néha a bolondját járatja velünk, olyan formák és szabásvonalak kerülnek kifutóra, amit nem biztos, hogy szabad lenne a hétköznapi viseletbe is átörökíteni. Ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk saját alkatunkkal és egyéniségünkkel, hogy mik azok a divatőrületek, amiket jobb, ha mellőzünk.

Forrónadrág

Az a női rövidnadrág-fazon, melynek a szára csak a combtőig ér. Az 1960-as években a Young Fashion divatirány része volt és azóta időszakosan felüti a fejét a „kór”. Az elmúlt pár évben magasított derekú testvérével találkozhattunk a magazinokban és az üzletek polcain. Magassarkú cipővel, inggel, kis kabáttal, 180 centiméteres magassággal és tökéletes, narancsbőrmentes combokkal a kifutón nagyon csinos. Az utcai viseletbe való adaptálása sajnos nem mindig jár sikerrel.

Boleró

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A boleró eredetileg egy derékig érő vagy annál valamivel rövidebb, ujjas, galléros vagy gallér nélküli „lélekmelegítő”. Funkcióját tekintve hasznavehetetlen, hiszen nem melengeti sem a derekunkat, sem a karunkat, mint egy valamire való kardigán vagy blézer. De ez lenne a legkisebb baj, ha cserébe leplezné esetleges alkatbeli hibáinkat. De a lehető legrosszabb részen „vágja el” karunkat és derekunkat. Ahelyett, hogy a hőn vágyott 180 centiméteres modellmagasság illúzióját keltené, inkább összenyomja a felsőtestet.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...