Kanye West így próbál a királyi család közelébe férkőzni

A britek még mindig a fellegekben járnak, amióta megszületett Kate és Vilmos első kisbabája, becenevén Georgie. Rengeteg király, gróf, herceg és sztár gratulált és küldött ajándékot a kis családnak, például Kanye West is.

Ebből mi sül ki?

Mindenki nagy örömére idén már született egy herceg és egy hercegnő. Utóbbi a sztárvilág királynőjének, Kim Kardashiannek a kislánya, North „Nori” West, aki még nem is sejti, hogy milyen előkelő élet vár rá. Sőt mi több, még annak is megvan az esélye, hogy egyszer a messzi jövőben összeházasodjon George herceggel és királynő legyen.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A két család közti viszony szorosabbra fűzését pedig már el is kezdte Kanye West, aki rengeteg ajándékot küldött a hercegi párnak, legfőképpen ruhákat. A bossip.com értesülései szerint Kanye saját tervezésű babaruhákkal - Kanyes Clobber - lepte meg a kisherceget, akit ennek köszönhetően mostantól feszülős farmerba és kapucnis pulóverbe öltöztethetnek szülei.

Az már kérdéses, hogy a rapper ezekkel a ruhákkal mennyire nyerte el a királyi család tetszését, hiszen II. Erzsébet királynő inkább a konzervatív stílust preferálja, mintsem a hip-hopot. Az biztos, hogy mostantól Nagy-Britannia királynője is ismeri a „Kanye West” nevet, illetve ruháit, de ez inkább Nori hátrányára válik, semhogy előnyére.

Fotó: billboard.com

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...