Fashion&Beauty

Fémes körmök percek alatt könnyedén

Az egyszerűbb nyári szetteket is könnyedén feldobhatjuk egy izgalmas és mutatós körömlakkal, mint amilyen például ez a fémes hatású manikűr.

Az alapok

Egy bézs vagy testszínű, esetleg halvány rózsaszín lakkal készítsük el az alapot, ha szükséges, akkor két rétegben is vigyük fel a lakkot. Ha az alap megszáradt, akkor jöhet az első fémes hatású szín. Ez esetben egy bronzos árnyalat lett felkenve a körmökre, a megszokott ecsetkezelés helyett oldalról vigyük fel a lakkot, kissé átlósan.

A végső simítások

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha a bronzos rész is megszáradt, akkor jöhet a következő dekorlakk, az ezüst színű, melyet ugyanígy vigyünk fel, csak kisebb területet fessünk be. Ha az ezüst lakk is megszáradt, akkor egy átlátszó réteggel fixáljuk a már kész manikűrt.

Fotó: lovemaegan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.