Fashion&Beauty

Újabb bizonyíték Hajdúék ellen? Vígh Diána is csalást emleget

Vígh Diána, A Szépségkirálynő 2013 egyik döntőse kitálalt, ugyanis szerinte is csalás történt és előre tudni lehetett, hogy kié lesz a korona.

A Korinna-botrány tovább gyűrűzik

A Kocsis Korinna-botrány egyre tovább kígyózik, hisz újabb lány vádolja csalással a műsor készítőit. A szombati műsorban Korinna nem fogadta el a Miss Intercontinental címet és a vele járó koronát, hisz a szépség szerint nem volt tiszta a verseny. Korinna nyílt levelei után a TV2 perrel fenyegette meg a fiatal lányt, amennyiben nem vonja vissza állításait. A legutolsó fejlemények már majdnem lezárták az ügyet, hisz Korinna egy nyilvános bocsánatkéréssel és a vádak visszavonásával megúszhatja a pert, ám azóta újabb izgalmas információk láttak napvilágot.

Vígh Diána szerint is csalás történt

A döntősök közül Vígh Diána is megszólalt, hisz szerinte sem volt igazságos a döntés, sőt a Facebook oldalán az alábbi sorokat tette közzé: ,, A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott."

Sarka Kata mindenkit perel

A legújabb tényállással kapcsolatban Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető-igazgatója a következőt nyilatkozta a Borsnak: ,, Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint."

Fotók: TV2 Sajtószoba

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...