Fashion&Beauty

Elárverezik a Vogue szerkesztő ruhatárát

Az igazi divatfanatikus és a különleges ruhadarabok gyűjtői örülhetnek, hisz egy exkluzív árverés keretében a US Vogue egyik szerkesztőjének gyűjteménye kerül kalapács alá.

Wintour elődje

Június 24-én a Kerry Taylor Auctions szervezésében árverezik el az amerikai Vogue egykori szerkesztőjének, Diana Vreelandnak a ruháit, melyeket egy közeli barátja ajánlott fel.

Egyedi darabok

A luxus darabok szerelmeseként is ismert Vreeland ismert volt tökéletes és kifinomult stílusáról, az időtlen darabok nagy rajongója volt. A kiváló minőségű, klasszikus vonalvezetésű ruhák között több egyedi darab is megvásárolható lesz majd. A gyűjtemény legértékesebb tagja egy limitált szériás tengerészkék Yves Saint Laurent kabátka lesz.

Fotók: huffpost.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle