Kőkemény hasizmok - A 39 éves modell bikiniben pózolt

Amerikában a hétvégén volt anyák napja. Heidi Klumnak rendkívül jól sikerült ez az ünnepnap, és ezt rajongóival is megosztotta.

Medence-party

A szupermodell, műsorvezető és nem utolsó sorban családanya vasárnap ünnepelt gyermekeivel, akik valami szuper ajándékkal lephették meg anyukájukat. Utóbbi ugyanis annyira jól érezte magát, hogy Twitteren megosztott egy medencés képet, amely alá a következő szöveget írta: „Boldog anyák napját! Eddigi legjobb anyák napja…”

A fényképen Heidi egy gumimatracon fekszik egy szexi bikiniben, egy boros pohárral a kezében. Heidinak egyszerűen tökéletes a teste! A 39 éves modell alakját sok huszonéves is megirigyelhetné.

Íme, a kép

Fotó: Twitter

Oldalak

Utazás
Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...
Utazás
A ChatGPT felsorolta azon országokat, melyek nekünk, magyaroknak is menedéket biztosítanának, ha újabb világégéssel kellene szembenéznünk.