Döbbenetes vallomás - Angelina Jolie levetette mindkét mellét

A csodálatos színésznő egy döbbenetes titkot árult el. 2013 februárjában kétoldali masztektómiát hajtottak végre rajta, miután genetikai tesztek arra adtak tanúbizonyságot, hogy magas a rizikója, hogy később mellrákja legyen.

87%-ról 5%

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A 37 éves színésznő még februárban esett át a műtéten, most pedig a „New York Times”-ban, My Medical Choice címen számol be a történtekről. „Azért akartam erről írni, hogy megmutassam más nőknek, hogy nem volt könnyű meghozni a döntést. Azonban nagyon boldog vagyok, hogy megtettem. A rizikó, hogy mellrákos legyek 87%-ról 5%-ra csökkent. Megmondhatom a gyerekeimnek, hogy nem kell attól rettegniük, hogy elveszíthetnek a mellrák miatt.”

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy szerető és támogató a partnerem. Tehát, akinek van egy felesége vagy barátnője, aki éppen ezen megy keresztül, az tudja, hogy ő is fontos része ennek az átalakulásnak.”

Brad Pitt minden egyes percben vele volt, még a nehéz időszakokban is: „Mindig találtunk pillanatokat a nevetéshez.”

„Tudtuk, hogy a családunk szempontjából ez a helyes döntés és, hogy még közelebb hoz minket egymáshoz” – írja Angelina Jolie.

A színésznő édesanyja 2007-ben hunyt el. Marcheline Bertrand több évnyi küzdelem után 56 évesen vesztette el a harcot a rákkal szemben. Az orvosok egy hibás gént találtak Angelinanál, aminek következtében 87% volt az esélye, hogy mellrákos lehet és 50%, hogy petefészekrákos.

Jolie pontosan leírja a műtétet, az utána következő történéseket, amikor megkapta az implantátumokat, és azt is, amikor a gyermekei már semmi olyat nem láttak, amitől kellemetlenül érezhették magukat.

„Kis hegeket látnak csupán. Minden más csak anyu, ugyanolyan, mint korábban. Tudják, hogy szeretem őket és mindent megteszek, hogy olyan sokáig lehessek velük, ameddig csak lehet. Nem érzem magamat kevésbé nőnek. Sokkal erősebbnek érzem magam, hiszen egy elég komoly döntést hoztam, amely következtében egyáltalán nem vesztettem a nőisségemből.”

Fotók: wallppaer.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.