Fashion&Beauty

Tündérien bájos - A csipkés rövidnadrágok

A csipke nemcsak az utóbbi években, de már évszázadok óta az egyik legmeghatározóbb anyagnak számít a divatban. Egyszerre elegáns és szexis, így nem csoda, hogy szépen lassan meghódítja az összes ruhát, köztük egy igen közkedvelt darabot, a rövidnadrágot is.

Hófehér

A napbarnított bőrünkön igazán jól mutathat egy hófehér csipkével borított nadrág, ami remekül kiemeli a nyári színünket. Választhatunk olyan darabot is, amin a csipkék virág alakban vannak, így ettől még különlegesebb lesz maga a ruhadarab is. Kombináljuk a nyár slágerszíneivel, mint például egy mentazöld inggel vagy a púder egy árnyalatában pompázó lenge felsővel.

Krémszínű

Ha attól félünk, hogy a fehéren túl hamar meglátszik egy kis kosz, akkor válasszunk egy krémszínű darabot. Lehet akár halványabb vagy erősebb árnyalatú, kombináljuk egy kicsit sötétebb színű felsővel vagy inggel. De ezek a darabok igazán jól mutathatnak egy, a rövidnadrággal megegyező színű, pöttyös, laza inggel is, így ha tehetjük, nyugodtan vegyünk fel hozzá egy ilyen darabot.

Fekete

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egy fekete színű csipkével díszített rövidnadrággal sem leszünk nagy gondban, hiszen rengeteg mindennel kombinálhatjuk. Igen klasszikus lehet a megjelenésünk, ha csak magunkra kapunk egy laza, fehér vagy világos színű inget, viszont ha meg szeretnénk törni ezt az egyhangúságot, akkor kombináljuk fa vagy más anyagból készült, színes kiegészítőkkel a szettünket. Ha egy kicsit a vagányabb stílus felé lenne kedvünk elevezni, nyugodtan kísérletezzünk és próbáljunk fel a fekete csipkés sortunkhoz egy laza farmeringet.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kourtney Kardashian nemrég azzal került a hírekbe, hogy elmondása alapján a saját anyateje fogyasztásával akadályozza meg, hogy lebetegedjen. Lássuk, mit mondanak a szakértők.
Lifestyle
Az egyik népszerű hazai gyógyfürdőnek jelenleg is van szaunaparkja, de az idén még megépítik Magyarország legnagyobb szaunaházát is.
Lifestyle
Sokan egy forintot sem tettek volna rá, hogy Jennifer Lopezt valaha egy sci-fi thrillerben fogják látni, de ez a nap is eljött. A Netflix új filmje hozza is a nézettséget.