Heti horoszkóp 2013.04.08 - 14.

Hihetetlen energiák buzognak a Bakokban és a Halakban is, akik most bármibe is fognak biztos, hogy sikerrel járnak, hisz kitartásuk lelkesedéssel is párosul. Az Ikrek jegyében születettek pedig szerelmi életükben számíthatnak kellemes fordulatokra.

Bak:
XII. 22 – I. 19

Ezen a héten a bolygóállások erősítenek és segítenek tehetséged kibontakozásában, így most bátran vágj bele álmaid megélésébe, vesd bele magad a lehetetlennek tűnő kihívásokba, hisz a szerencse most mellett lesz és a kudarcok is inspirálóan hatnak majd és csak még több erőt merítesz belőlük.
Híres Bak: Vanessa Chantal Paradis

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

A csillagok ezen a héten kellő erőt adnak, hogy felül tudj kerekedni az elmúlt időszak feszültségén és a veszekedéseken, sőt a kisebb botlásokat is könnyedén megbocsátod, hisz rendkívül empatikus leszel az elkövező időszakban.
Híres Vízöntő: Paris Hilton

Halak:
II. 19 – III. 20

Egy egészen új lehetőség körvonalazódik előtted, ami ha valóra válna, mesebeli hercegnőnek érezhetnéd magad. Tény, hogy ez a sorsfordító fordulat hatalmas kockázattal jár, sőt a bátorságodra és elszántságodra is szükséged lesz, hisz mindent magad mögött kell hagynod, amit eddig elértél.
Híres Halak: Whitney Port

Kos:
III. 21 – IV. 19

Vedd kicsit lazábban a dolgokat, hisz feleslegesen idegesíted magad lényegtelen apróságokon is. A stressz és az állandó rohanás nemcsak az idegeidet viselik meg, de a párkapcsolatod is kezd rámenni arra, hogy a munkádban mindig a tökéletességre, a maximumra törekszel.
Híres Kos: Céline Dion

Bika:
IV. 20 – V. 20

A vágyak melyek eddig erőt és hitet adtak neked, most végre formát öltenek és kézzelfogható célokká válnak. Az elkövetkező időszak kifejezetten kedvező lesz arra, hogy új dolgokba kezdj vagy egy rég elfeledett ügyet élessz fel, hisz kellő támogatást kapsz ahhoz, hogy az eddig lehetetlennek tűnőt is befejezd.
Híres Bika: Penélope Cruz

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Különleges időszak vár rád az érzelmek terén, hisz a csillagok jelenlegi állásának köszönhetően felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz az elkövetkező időszakban. A már régóta tartó kapcsolatok most igazán komolyra fordulhatnak, míg a friss szerelemek igazán sorsszerű és váratlan fordulatokat tartogathatnak.
Híres Ikrek: Colin Farrell

Oldalak

Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.