Fashion&Beauty

12 ruha és 12 szexi fehérnemű Valentin-napra

Lassan a közepéhez ér a február, közeleg a szerelmesek napja. Ha pároddal valamilyen romantikus programot terveztek és nem tudod mit vegyél fel vagy szeretnéd meglepni egy új fehérneművel, akkor nem árt elkezdeni a készülődést!

Piros, rózsaszín, lila és csipke
A szerelmesek napjához egy igazán romantikus öltözet dukál: válassz extra nőies piros, pink, lila vagy mályva színben pompázó ruhát.

A romantikus, nőies – és nem utolsó sorban szexi – csipke is jó alternatíva Valentin-napra. Az alkalmi ruhák az örök feketében is nagyon dögösen mutatnak, de úgy az igazi, ha a fekete finomabb anyagokkal és színekkel van kombinálva.

A ruhádnak legyen nőies sziluettje és tarkítsák romantikus részletek: fodrok, masnik, leomló anyagok. A különleges szabásvonalak is szóba jöhetnek: elvégre el akarod kápráztatni a pasid.

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Prágai sonkát rendeltünk a Tescótól, aminek 92 százaléka sertéscomb, ami jól hangzik, de tartósítószerként mi benne az a nátrium-nitrit? Lássuk, hogy valóban tartanunk kell-e tőle!
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...