Szép, furcsa és menthetetlen estélyik a BAFTA-ról

A brit filmakadémia díjátadóján, azaz a British Academy Film Awardson megjelent hírességek között volt olyan, aki tökéletesen eltalálta öltözékét, volt azonban, aki a részletekben hibázott, illetve akadtak menthetetlenül kinéző sztárok is.

Ügyes választás
Több egyszerű, csupán dekoltázzsal díszített, elegáns fekete kezeslábas tűnt fel a vörös szőnyegen. Sarah Jessica Parker Elie Saabtól választotta öltözékét, Laura Whitmore pedig nagyon hasonló, talán kicsit merészebb overalt viselt. Úgy tűnik a feketét viselők vitték el az estét, mert szintén csodás volt Anne Hathaway Burberry ruhája és Gemma Chan fekete estélyije.

Hibák a részletekben
Gemma Arterton aszimmetrikus, csíkos Celia Kritharioti estélyijét egészen izgalmassá teszi a fekete és testszínű részek váltakozása, de sajnos a színésznő alakját nagyon erősítik a majdnem keresztben futó csíkok. Alice Eve ruhája sem lenne túl rossz, de feltupírozott haja tönkreteszi az összképet és cipőválasztásával sem értünk egyet. Paloma Faith brit énekesnőnek nem tudjuk megbocsátani rettenetes sminkjét és még rosszabb frizuráját, akkor sem, ha Nicolas Oakwell ruhája egészen szép. Reméljük legalább a zenei stílusához passzol a külseje, nem mintha ez mentség volna.

Menthetetlen
Jennifer Garner Roland Mouret estélyinek felső része divatjamúlt és előnytelen, alsó része pedig egyszerűen unalmas. Thandie Newton mellei kissé lógnak Louis Vuitton ruhájában, melynek csipkés nyaka és szoknyája szintén nem túl trendi. Marion Cotillard úgy tűnik megirigyelte Jennifer Lawrence SAG díjátadón „leszakadt” ruháját, melyről később kiderült, hogy eleve két szoknyarészből állt, melyekből véletlenül kandikáltak ki a színésznő combjai. Sally Field alakjának összes előnytelen részletét kihangsúlyozta a viselete.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!