Fashion&Beauty

Szempillanövesztő szérum házilag

Természetes alapanyagok segítségével tehetsz szert hosszabb pillákra, ha az alábbi, házilag is könnyedén elkészíthető szempillanövesztő folyadékot használod.

Alapanyagok
Először is szükséged lesz egy kiürült szempillaspirálra. Mosd ki alaposan a kefét és a tégelyt is, hogy ne maradjon bennük festék. Ezután az üres tégelyt töltsd meg az alábbi alapanyagokkal: egy fél adagnyi E-vitamin olajjal, egy negyed részt ricinus olajjal és végül egy negyed részt aloe vera géllel.

Elkészítés és használat
Keverd össze a tégelyben az alkotóelemeket és minden este vidd fel a szempilláidra mielőtt lefekszel, majd hagyd hatni egész éjjelre. A ricinus olajától sűrűbbek lesznek a szempillád, az aloe verától pedig hosszabbak, míg az E-vitamin gyorsítja a növekedésüket. Pár héten belül dúsabb és hosszabb szempillákra tehetsz szert a házi szérum használatával.

Nézd meg, hogyan nagyíthatod szemeidet sminked segítségével!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.