Liberty Ross és Rupert Sanders házassági tanácsadóhoz járnak

Kristen Stewart nagy port kavart félrelépése, igen csak megbonyolította a szerelmi ügyeket. A megcsalt feleség, Liberty Ross, az ügy nyilvánosságra kerülése után, válóperes ügyvédeket fogadott fel, ám most mégis úgy tűnik, hogy menteni akarja házasságát.

A brit modellt számtalanszor látták az elmúlt héten, Los Angeles belvárosában, jeggyűrűje nélkül. Kedden a Century City épületében találkozott férjével, ahol olyan neves ügyvédek dolgoznak, mint Laura Wasser, aki a hírességek válóperes ügyvédje - Kim Kardashian, Britney Spears, Ryan Reynolds.

Annak ellenére, hogy a legtöbben azt gondolják, hogy Ross és Sanders válásukat tervezik, kiderült, hogy egy házassági tanácsadóval találkoztak. Liberty már valóban felkért egy jogi képviselőt, de igazából csak azt szeretné megérteni, hogy Rupert miért csalta őt meg.

Eközben a hűtlen rendező, kétségbeesetten próbálja menteni hét éves házasságát: "Rupert hajlandó bármit elkövetni azért, hogy megmentse a házasságát. Rájött, hogy ez volt élete legnagyobb hibája és nem tudja felfogni, hogy viselkedhetett ilyen ostobán. A gondolat, hogy elveszíti imádott feleségét és gyermekeit, megöli őt."- árulta el egy bennfentes.

Ezalatt a másik hűtlenkedő fél, Kristen Stewart annyira szégyelli magát, hogy nem mer kiállni a nyilvánosság elé, ezért új filmjének, az On The Road-nak a bemutatóján sem vett részt.

Nézd meg a megbocsátásról szóló hírt!

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...