Kukorica krémleves jóasszony módra

Nagy divat mostanában a retro, miért lenne hát ez másként az ételeknél? Nézzük, hogy lehet elkészíteni a kukorica krémlevest régi, jóasszony módon.

Hozzávalók:

  • 20 dkg kukoricaliszt
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg tejszín
  • 2 dkg só
  • Fél csomag petrezselyem zöldje
  • 2 darab tojássárgája

Elkészítés:
A kukoricalisztet kicsit megpirítjuk a vajban, majd apróra vágott petrezselyem zöldet szórunk rá. Felengedjük megfelelő mennyiségű húslevessel és a tejszínnel. Sóval ízesítjük. Kb. 15-20 percig főzzük. A tűzhelyről levéve a tojások sárgáját belekeverve dúsítjuk.

Oldalak

Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.