Diane Kruger és Joshua Jackson félresikerült első randija

A hollywoodi színészpáros kapcsolata már nem friss, hiszen 2006-ban ismerkedtek meg és azóta alkotnak egy párt. Joshua nem rég első randevújuk részleteibe is beavatta rajongóit.

A Dawson és a haverok egykori sztárja, a US Magazine nevű bulvároldalnak elárulta, hogy kapcsolatuk nem indult valami fényesen. Első randevújuk távolról sem volt romantikusnak nevezhető, sőt a színész, egyenesen nyomorúságosnak titulálta.

"Az első randink borzasztó volt. Egy olasz étterembe vittem, ahol éppen virágzott néhány növény. Diane viszont allergiás volt rájuk, ezért egész idő alatt szipogott meg tüsszögött. Én meg az egész helyzettől ideges lettem és olyankor nagyon sokat beszélek. Szóval ott ültünk vagy másfél órán keresztül és én csak mondtam és mondtam. Hihetetlen volt. Meglepődtem, hogy ezek után egyáltalán visszahívott.”

A kevésbé sikeres randi ellenére Diane Kruger visszahívta Joshuát, és azóta egy boldog párkapcsolatban élenek. A szerelmesek ennek ellenére nem igazán gondolkoznak a házasság intézményében. Joshua a következőt nyilatkozta:

"A házasság azoknak az embereknek fontos, akiknek az. Mi azonban nem vagyunk vallásosak, így semmi sem gyakorol ránk hatást. Ennek ellenére sose mond, hogy soha! Nem tudom.”

Nézd meg a párral készített interjút!

Oldalak

Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.