Fashion&Beauty

Az MTV Movie Awards legszebb ruhái

Erre a díjátadóra a sztárok jellemzően lazább, lezserebb ruhákban érkeznek. Ez most sem volt másképp, hiszen a ruhák között találhatunk extrém mini koktélruhákat és rövid sortokat is.

Christina Ricci:
A Bel Ami színésznője ezúttal kitett magáért. Egy Christian Siriano ruhát választott, Casadei cipővel, Timex órával és Neil Lane ékszerrel spékelte meg.

 

Emma Watson:
A Harry Potter sztárját ritkán látni ennyire mintás darabokban. A színésznő általában Burberry-t vagy Chanel-t hord, de most egy Brood darabra esett a választása.

 

Eva Amurri:
A Kaliforgia című sorozatból ismert színésznő egy Holmes&Jang ruhát vett fel az idei gálára, ami szerintünk csodás választás volt.

 

Jessica Biel:
A 30 éves színésznő egy hófehér Chanel ruhát öltött magára, amelyet egy Barbara Bui zöld magas sarkúval és Giles& Brothers karkötővel egészített ki.

 

Julia Jones:
Nehéz eldönteni, hogy ez a vibráló sárga PVC szerű mintás Joy Cioici ruha jól néz-e ki. Az biztos, hogy a szintén élénkszínű háttérrel jól mutat. Valószínűleg az is közrejátszik a pozitív összképben, hogy Julia haja és cipője nagyon egyszerű és kifinomult.

 

Kristen Prout:
A színésznő egy fiatalos, dögös görög istennőnek öltözött idén. A sminkje, a haja és a cipője megkoronázza ezt a remek szettet.

 

Leighton Meester:
A Gossip Girl sztárja a sorozat óta igazi stílusikonná vált. Míg Blake a dögös darabokat, Leighton az elegánsabbakat részesíti előnyben. Utóbbi egy Christian Cota összeállításban, Jimmy Choo táskával, Brian Atwood cipővel és Neil Lane ékszerekkel jelent meg.

 

Shaline Woodly:
Ez a fekete nadrág és hiányos, mélyen dekoltált fekete Stella McCartney ruha merész választás volt a színésznő részéről, de szerintünk jól döntött!

 

Charlize Theron:
Bár a színésznő Lanvin ruhája csodás, mi hiányoljuk a bátorságot az összeállításból. Választhatott volna egy színes Jimmy Choo cipőt a metál színű helyett, és talán több Cartier ékszer is elkél még.

 

Brie Larson:
A színésznőt általában tiniknek szóló filmekben láthatjuk, és szettje is a vidám fiatalságot tükrözi.

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.