Heti horoszkóp: A Rákok veszekedősek, az Ikrek kihívóak - 2019.11.04 - 11.10.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 4-től 10-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Jól megy minden tanulás, tudásod megmutatására is lehetőség nyílik. Az is lehet, hogy nemcsak szűk körben, de akár még a médián keresztül, sokaknak is. Azonban ne akard mindenáron másokra ráerőltetni magad, hisz minden székből van igazság, te is hallgasd meg a másik oldalt! Leginkább párodra vonatkozik mindez, akivel talán dűlőre tudtok jutni a köztetek levő feszültségek megoldásában bölcsességetek által.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Érdemes elcsendesedned, befelé hallgatnod, fontos információk birtokába juthatsz, melyeket ossz meg másokkal is! Nyilvánosság előtt is szerepelhetsz, mely nincs ellenedre, hisz tele vagy mondanivalóval, amit nagyon jó megérzéseid még színesebbé tesznek. Pároddal mindent meg tudtok beszélni, csak hagyd őt is szóhoz jutni – egy íncsiklandozó ebéd vagy vacsora mellett ez még jobb, amit persze készíthetsz te magad is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Gyönyörű szép és kihívó vagy, melyet nem tudsz nem árasztani kedves mosolyoddal együtt, főleg munkatársaid felé. Meg is van a hozadéka, kapod a bókokat - ne csodálkozz, ha mindenki veled akar flörtölni! Mindezt megerősítik csinos és új ruháid is, s az, hogy gondosabban válogatod össze holmiijaidat, minden harmonikusabb rajtad, mint máskor. A tanulást vagy egy utazást illetően ne legyél türelmetlen – mindennek ideje van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Türelmetlenséged nem jó tanácsadó, a benned levő békét teljesen felboríthatja. Így sokkal könnyebben összefeszülsz pároddal, gyerekeiddel, de még a külvilággal is. Még az is meglehet, hogy magadat bántod, pedig nagy megértésre és szeretetre lenne szükséged. Egy kiadós sportolás sokat segíthet, vedd úgy, hogy kötelező - kiadva a benned levő feszültségeket, beáll a rend, s újra szárnyaid alá veheted szeretteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne hagyd, hogy provokáljon párod vagy akár az utcán valaki, hisz ha te bölcsességgel reagálsz a dolgokra, mások türelmetlenségére, mindenki megnyugszik körülötted! A benned levő diszharmónia is úgy megszűnik, nem tudnak az érzelmek se jobbra, se balra húzni. Muszáj önmagad középpontját megtalálnod, ami munkádra is kihat, talán észre sem véve így főnököd, családod, szüleid türelmetlenségét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlan fordulatok érkeznek munkáddal kapcsolatban, melyektől egy percig ne ijedj meg! Ezek próbatételek. Aminek már nincs helye, az kiselejteződik - de csak az - a többi meg megerősít, rá fogsz találni a legjobb megoldásokra. Már csak azért is, mert nagyon jó diplomáciai érzékedet most különösen jól tudod használni, mosolyod, kedvességed nyitja az ajtókat, melyek egyébként mindenki más előtt zárva vannak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szerelmed, gyerekeid kapják a legnagyobb „pofonokat”, ha nem figyelsz, ha hagyod, hogy a benned levő aggódások türelmetlenné, netán uralkodóvá tegyenek. Még mindig itt az ideje egy nagy belső rendrakásnak, melyet nagyon segít a munkádban érkező siker, a másoknak való segítés öröme. Művészi érzéked is ki tud bontakozni, a harmóniával való kapcsolódás csodákat hoz, akár még egy szerelmet is, ha arra vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érzelmi hullámzásaid türelmetlenné tehetnek, még hisztissé is válhatsz, mely leginkább családod, szüleid felé irányul. Ne terheld őket, pláne ha azt látod, hogy ők sincsenek a helyzet magaslatán, feszültségben nem lehet megoldást találni! Sportolj egy kiadósat, engedd el a benned dúló viharokat, félelmeket, ha úgy látod, hívd a többieket is! Belső rendrakásodnak még mindig itt az ideje – ne hagyd abba!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az utakon különösen figyelj, ne rohanj, nem hiányzik, hogy valamiképp megállítsanak, vagy bárkinek problémát okozz! Kedvességed és szépséged oszd a világnak, mely nagyon sok hódolót is teremthet köréd, ne csodálkozz, ha flörtölni akarnak veled! Érdemes elcsendesedned, belső hangodra rátalálni, fontos információk birtokába juthatsz - akár előző életek is feltárulhatnak, segítséget adva problémáid megoldásához.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne ijedj meg, ha váratlan kiadás terheli kasszádat, van, amit nem lehet megúszni, alázattal engedd el a pénzt! Figyelj, ne hagyd magad butaságok vásárlására se rábeszélni! Érzelmi hullámzásaidat egy türelmetlenség is tetézheti, átgondolatlanul téve mindent a kosaradba - ez lehet egy internetes áruházban is. Angyalaid még akkor is veled vannak, ha nem hiszel bennük, ami szavaidban is megjelenik, csodás meséket mesélve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Főnököd vagy családod oly mértékben kihozhatnak a sodrodból, melyre nincs semmi szükséged. Készülj fel rá időben, legyél tudatos, engedd meg nekik, hogy olyanok legyenek, amilyenek, az „ütésre” ne „ütéssel” felelj! Nem könnyű érzelmi hullámzásaidat kordában tartanod, de ha sportolsz, az biztosan segítségedre van, hisz feszültségeid nagy része általa ki tud vezetődni. Rendezd át otthonod, az is jó lehetőség erre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Rossz álmokra ébredve nem könnyű jókedvűnek lenni, de ha felkészülsz rájuk, talán nem is olyan nehéz. Ne próbáld ezeket lefordítani, megérteni, ne hagyd, hogy a rossz érzések eluralkodjanak rajtad – rázd meg magad, s legyél a Jelenben! Az utakon vigyázz, ne rohanj, nincs szükséged az általuk okozott problémákra! Legyél résen, többen megpróbálhatnak vitákba behúzni, de te ne állj bele – egykezes taps nincs!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!