Videó: Így sírta el magát a Story Gálán Medveczky Ilona

Idén sem múlhatott el a Story Gála anélkül, hogy Medveczky Ilona legalább egy kicsit ne lopja el a show-t a többi csillag elől. A művésznő egyébként nemcsak a ruhájával, hanem rögtönzött performanszával is maga köré gyűjtötte a közönséget.

A Story Gála minden évben az első igazi, nagy celebparti, amely belöki a buliszezont. Ennek megfelelően minden ilyen alkalomnak megvannak a már-már kötelező műsorelemei, köztük pedig a mi egyik kedvencünk: Medveczky Ilona megjelenése a színen.

Extra ruha, elmaradhatatlan tánc

A táncművészről érdemes tudni, hogy bár 75 éves, profi módon lopja el a show-t a nála jóval fiatalabb sztároktól. Erre persze több eszköz is van a fegyvertárában: igyekszik olyan ruhába bújni a gálára, amelyben egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Ez idén is sikerült; úgy festett, akár egy rokokó porcelánbaba.

Aki a Gálán volt olyan szerencsés, hogy épp az élőben Sinatra-dalokat éneklő Nyári Károlyt hallgatta a zongoránál, szemtanúja lehetett Ilona rögtönzött előadásának. A művésznő a végén annyira belejött, hogy még a szoknyáját is dobálta kicsit a hatás kedvéért.

Nézzétek, Medveczky Ilona megint odatette magát a Story Gálán!

Posted by Femcafe.hu on Sunday, February 14, 2016

Klikk tovább: a díva végül pityeregve távozott...

Oldalak

Szólj hozzá Te is!