Ez igen! - Csomagológyárban dolgozik Rubint Rella

Nem is olyan régen - na jó, még tavaly - írtunk Rubint Réka unokahúgáról, Relláról. A fitneszvilág nagyasszonya annyira a szívén viseli a lány sorsát, hogy sokszor még a bátyjával, és Rella édesanyjával is szembe megy, ha úgy érzi, hogy a szülők túl szoros pórázon tartják az unokahúgát, aki az iskolai szünidőben maga keresi meg a zsebpénzét.

Harcias nagynéni

A szülői szeretet néha tud fojtogató vagy éppenséggel kissé "szögletes" lenni. Rubint Rella igazán szorgalmas és alázatos lány, ezeket a tulajdonságait a nagynénje, Réka igazán értékeli. Mióta a diáklány felköltözött a fővárosba, azóta Réka egyengeti az útját. Rella szüleinek is megmondja a magáét, ha arra van szükség. A szülők ugyanis olykor-olykor túl szigorúak Rellával.

"Az unokahúgom az iskolai szünidőben egy csomagológyárban, szalag mellett dolgozik, hogy legyen mivel kiegészítenie a zsebpénzét (...) Előfordult, hogy vett magának egy divatos kabátot, mert szeret csinosan öltözködni. A nagyi viszont elárulta, hogy a szülők nem nézték jó szemmel a dolgot, mivel a kabát túl drága és elegáns" - mondta el Rubint Réka a HOT! magazinnak adott interjújában.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kattints a második oldalra!

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!