Ezért akadt ki Rékasi Károly Pikali Gerda exére

Cs. Géza nem bír magával. De ki az a Cs. Géza, vetődik fel a kérdés? Pikali Gerda volt férje és Rékasi Károly életének megkeserítője. A férfi feltehetően a mai napig nem nyugodott bele, hogy Gerda elhagyta őt, ezért minden lehetséges alkalmat megragad, hogy megnehezítse a színésznő és Rékasi életét.

Dráma, dráma, dráma

A férfi folyamatosan azt hangoztatja, hogy Gerda és Károly nem engedik a fiait - Marcellt és Barnabást - a közelébe, az igazság ehhez képest merőben más.

"(...) Felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték (...) Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz és igaza van" - mondta el a Borsnak Rékasi Károly.

Pikali exe nemrég Rékasi lányát, Esztert is megemlítette egy Facebook bejegyzésében. Géza a kiírással megpróbálta lejáratni a Giginek becézett lányt.

Fotó: RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!