Matthew Perry beégett a kritikusok előtt - Mindenki utálta új színdarabját

Az egykori Chandler Bingnek egyszerűen semmi nem jön össze mostanában, az utóbbi időben alkoholizmusától és lepukkant külsejétől volt hangos a sajtó, most pedig életének első színházi darabját szidja minden brit kritikus. Nem ő az egyetlen egykori sorozatsztár, akitől elpártolt a szerencse, nézd meg, kik járnak még ebben a cipőben!

Nem tetszett a kritikusoknak Matthew Perry első önálló darabja

A 46 éves Matthew Perry nagyon sokáig küzdött alkoholproblémákkal, ám az utóbbi időben az a hír járta, túl van a nehezén. Igaz, ez a külsején sajnos nem igazán látszott. Perry most nagyot akart villantani, ezért színpadra állította a saját maga által írt darabját, amely a The End Of Longing címet viseli. Az alkotás négy nehézsorsú lélekről szól, akik azt remélik, rájuk talál a szerelem és a boldogság. A kritikusok szerint a darab idő- és pénzpazarlás, nem éri meg megnézni. A legtöbben azt írták, idegesítő, hogy a színész a saját karakterének adta a legjobb sorokat, ráadásul túl sok a klisé is.

Matt LeBlanc-ról a mai napig mindenkinek csak Joey ugrik be

A Jóbarátok másik sztárja, a 48 éves Matt LeBlanc 12 éven át játszotta Joey Tribbiani szerepét. A sorozatszínésznek mindezidáig nem sikerült bekerülnie a nagyok közé, jelentősebb filmszerepekkel még nem keresték meg. Sajnos a magánéletében sincs minden rendben, exfeleségétől, Melissa McKnight-tól 2004-ben született egy kislánya, Marina, aki egy súlyos agyi rendellenességgel jött a világra. 2006-ban váltak el, Matt szinte azonnal randevúzgatni kezdett a Joey című sorozatban mellette szereplő Andrea Anders színésznővel. A pár 2015 januárjában szakított.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotók: usatoday.com, decider.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!