Bye, bye Magyarország, szeretlek! - Nem tetszettek a nézőknek az új csapatkapitányok

Jakupcsek Gabriellát nemcsak a Ridikülben, hanem a Magyarország, szeretlek! című műsorban is imádták. Az ikonikus tévés Csiszár Jenővel együtt csapatkapitányként szerepelt a vetélkedőben, az ő helyüket most a Tatár Csilla-Harsányi Levente páros vette át. Az "új játékosok" sajnos nem nyerték el a nézők tetszését, az internetes kommentekből legalább is ez jön le.

Nézhetetlen az új Magyarország, szeretlek?

Múlt vasárnap este váltották először Csilláék az MTVA vetélkedőjében a december végén menesztett Jakupcseket és Csiszár Jenőt, akik annak idején sokat piszkálták egymást, viccelődve, humorral fűszerezték meg a műsort. Ezzel szemben Csilla kissé merevnek tűnt, és Bár Harsányi Levi próbálta menteni a helyezetet, a nézőknek sajnos azonnal feltűnt, hogy Csilla egyelőre nem érzi olyan otthonosan magát az új szerepben, írja a Blikk.

"Lapossá, unalmassá vált a műsor! Sajnos az egész görcsös volt, a két csapatkapitány feszengett..." - fejtette ki a véleményét az egyik hozzászóló, míg egy másik a következőket írta: "Nagyon kedvelem ezt a műsort, de most szörnyű volt. Végig sem tudtam nézni. A két csapatkapitány megpróbálta utánozni az elődeit, kevés sikerrel. Unalmas, vérszegény műsor volt, nem vagyok rá ezek után kíváncsi."

Kattints a további kommentekért!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!