Kaszinótojás és franciasaláta - Ez várta otthon Lagzi Lajcsit

Tegnap reggel szabadult Galambos Lajos a székesfehérvári börtönből, és szabadlábon védekezhet majd a későbbiekben. Lajost - aki a börtönben csak SD-2514 volt - a kedvencével várták odahaza, kaszinótojással és franciasalátával.

Szabadlábon

"Az tartotta bennem a lelket odabent, hogy tudtam: az én drága jó feleségem és szerető gyermekeim várnak kint, és számítanak rám" - nyilatkozta a Blikknek Lagzi Lajcsi miután 125 nap után elhagyta a celláját.

Miután kikapcsolták a kamerákat, Lajcsi sírva ölelte magához feleségét, Boglárkát, aki elvitte magával a zenész jegygyűrűjét, és újból az ujjára húzta, írja a napilap.

Lajcsinak az a cetli adott erőt a rácsok mögött, melyre a felesége írt pár sort, és amelyet a börtönigazolványában hordott. Az igazolványra az SD-2514-es szám volt írva, ez volt Galambos Lajos azonosítója.

Miután a trombitaművész belépett a házába, leült egy székre, és percekig meg sem szólalt. A felesége a férje kedvencét készítette el: kaszinótojást és francia salátát. Ennyit kért tőle Galambos Lajos a siralmas börtönkoszt után.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: MTI

Oldalak

Szólj hozzá Te is!