Lagzi Lajcsi: Ártatlan vagyok! - exkluzív interjút adott az előzetesből szabadult zenész

Lagzi Lajcsit 125 nap előzetes letartóztatás után január 24-én, egy nappal 55. születésnapja előtt kiengedték a börtönből, csalással és vesztegetésre való felbujtással gyanúsítják. A zenész Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben adott exkluzív interjút, amelyben az ügy részleteiről és a rácsok mögött töltött időszak érzelmi részéről is beszélt.

Zavaros történet

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Galambos Lajost 2015 szeptemberében, számára teljesen váratlanul, előzmények nélkül helyezték előzetes letartóztatásba. Nem sokkal később kiderült, hogy több rendbeli lopással és vesztegetéssel kapcsolatos felbujtással vádolják. Sőt, mi több: a zavaros történetben egy házkutatás során műkincseket is kerestek Lajcsi otthonában, ám végül egy tetemet találtak a birtokán. Utóbbi ügyben végül kiderült: a szörnyű tragédiában egy féltékeny férj állt bosszút a feleségén és a holttestet Lajcsi birtokán ásta el. A korábbi hírekkel ellentétben ugyan nem zárták őket egy cellába, azonban egy büntetésvégrehajtási intézményben voltak.

Ártatlannak vallja magát

Lajcsi Hajdú Péter kérdésére elmondta, hogy nem érti, miért ilyen eljárással tartóztatták le, hiszen ő egy köztiszteletben álló személy, elismert művész, ezért nem ezt a bánásmódot érdemelte. Állítása szerint a hatóság emberei meg sem várták, míg kinyitja otthonának távműködtetésű kapuját: egyszerűen bemásztak rajta. A zenész, aki ügyvédjével érkezett a műsorba, elárulta, egyelőre nem tudják, miért volt szükség ellene a legnagyobb fokú intézkedésre. Ahogy arról sincs információjuk, ki indítványozta az eljárást ellene. "A magyar állammal állok szemben" - fakadt ki a zenész, aki egyértelműen kijelentette: ártatlannak vallja magát és nincs titkolnivalója.

A sztár jogi képviselője szerint a vesztegetésre való felbujtás gyanúját egy lehallgatott telefonbeszélgetésre alapozza a hatóság, amely védence és barátja, illetve zenésztársa, Csendes Csaba között zajlott le. A letartóztatásakor őt is bevitték, azonban a férfi nem ismerte el a vesztegetést, ugyanis a sztár szerint nem történt ilyen. Ennek ellenére Lajcsi az interjúban kifejtette, amikor eljöttek érte, már tudta, hogy az ügyben három embert tartóztatnak majd le: Csendest, őt és a feleségét, Bogit.

A folytatásban kiderül, milyen mélypontokon ment keresztül a zenész!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!