Valódi hős! - Lángoló autóból mentett ki egy férfit Jamie Foxx

Lám, a hollywoodi sztárok nem csak az akciófilmekben mentenek emberéletet. Az Oscar-díjas Jamie Foxx kimentette a lángoló autóból az amerikai Brett Kyle-t, miután hatalmas csattanást hallott az utcáról, ahol lakik. A sofőrt bekasznizták ittas vezetés miatt, de így legalább jobban fogja ezentúl értékelni az életét.

Hős vagy, Jamie!

A 32 éves Brett Kyle hétfőn este fél kilenc körül karambolozott, miután nem sikerült bevennie a kanyart. A baleset Hidden Valley-ben történt, a férfi autója pedig Jamie Foxx háza előtt csapódott neki a betonfalnak. A jármű a becsapódástól többször átfordult a tengelye körül, végül lángra kapott. A tehetetlen Kyle bent ragadt az autóban.

Jamie azt nyilatkozta, hogy hatalmas erejű csattanást hallott. Hívta a 911-et, majd kirohant az utcára, és egy másik férfi segítségével kihúzta a kocsiból a sofőrt.

"Sikerült elvágnom a biztonsági övét. Miután kihúztuk, a kocsi öt másodpercen belül lángba borult" - nyilatkozta Foxx az ABC7 hírcsatornának.

Nem sokkal a baleset után a kiérkező hatóságiak igencsak meglepődtek mikor a helyszínen találták Jamie Foxxot, aki a mentősöknek magyarázott. A tűzoltók kórházba vitték Brett Kyle-t, akinek olyan szerencséje volt, hogy csak a kulcscsontja törött el. A fickót azóta letartóztatták ittas vezetés vádjával. A férfi édesapja később a csatorna kamerái előtt mondott köszönetetet Jamie-nek, aki saját bevallása szerint csak tette, amit helyesnek vélt.

Nyomj egy lájkot, ha szerinted is óriási, hogy a színész megmentette egy ember életét!
Ezt is ajánljuk: Még hetekig lesz ágyhoz kötve Venczel Vera

Fotók: abc7.com; Leadfotó: idependent.co.uk

Szólj hozzá Te is!