Ay, caramba! - Peneleope Cruz még mindig eszméletlenül jól néz ki

Távol Hollywood nyüzsgésétől él egy Oscar-díjas spanyol színésznő, akin nem látszik meg az idő múlása. Még mindig olyan csábos, bájos és igéző tekintettel néz a kamerába mint évekkel ezelőtt. Igen, Penelope Cruzról beszélünk, aki még mindig nem felejtette el, hogyan is kell megjelenni a vörös szőnyeges eseményeken.

Penelope, a vámpír

A 41 éves Cruz a minap Madridban gálázott a 2016-os Feroz Cinema Awards-on. Mi a képek láttán arra a következtetésre jutottunk, hogy Penelope valami fiatalító szérumot ihat, vagy éppenséggel vámpír, ugyanis egy percet sem öregedett, sőt! Jobban néz ki mint valaha.

Emanuel Ungaro ruhájában és Louboutin cipellőjében hamisítatlan hollywoodi dívaként pózolt a fotósoknak. Már hiányoztál nekünk, Penelope!

A szépséges színésznőt legutóbb Ridley Scott A jogász című filmjében láthattuk 2013-ban, Michael Fassbender és férje, Javier Bardem oldalán. Idén Ben Stillerrel mókázik a Zoolander 2-ben, és az amerikai Vogue februári címlapjáról mosolyog ránk.

A színésznő az utóbbi időben kissé kivonta magát a hollywoodi forgalomból, ez lehet az egyik oka, hogy nem írtak róla annyit a nemzetközi magazinok. Cruz ugyan most is aktívan forgat, csak épp nem az Államokban, hanem a szülőhazájában, Spanyolországban, éppen ezért nem fotózták lépten-nyomon, vagy írták meg, hogy melyik utca sarkon tűnt fel smink nélkül. Mi azért nagyon örülönk, hogy a Zoolander kapcsán ismét bekapcsolódott Hollywood vérkeringésébe!

Kattints a második oldalra, ha kíváncsi vagy a Vouge címlapra, melyen Cruz és Stiller pózolnak!

Fotók: justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!