Novodmszky Éva vezeti ezentúl a Ridikült - Vajon Jakupcsek mit szól ehhez?

A Femcafe is megírta, hogy hogyan és milyen körülmények között vált meg az M1 Jakupcsek Gabriellától karácsony előtt néhány nappal. A Blikk információi szerint Jakupcseket a csinos Novodomszky Éva váltja, akinek voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, de kénytelen volt aláírni a szerződést, amelyet ajánlottak neki.

Az előzmények

December 21-én rúgták ki a Ridikül ikonikus műsorvezetőjét, Jakupcsek Gabriellát. Miközben ő a műsor felvételére készülődött - már a sminkben ült és a meghívott vendégekkel a színfalak mögött diskurált - behívták és közölték vele, hogy létszámleépítés miatt nem tartanak igényt tovább a munkájára.

A hír még másik 150 köztévés dolgozót sokkolt; tőlük is megvált szenteste előtt három nappal az M1.

"Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség. Ez a „derült égből a villámcsapás” tipikus esete, egyszerűen nem is tudom felfogni, hogy kirúgtak. Először elhinni sem tudtam, ahogyan a stáb többi tagja sem." - mondta akkor a Blikknek Jakupcsek.

Azóta felröppentek olyan hírek, hogy Gabriella - mivel a Ridikül maga nem szűnik meg - továbbra is vezetheti majd a műsort, de nem belsős, hanem külsős munkatársként. A hírt maga Jakupcsek is megannyiszor cáfolta, mondván, hogy ő nem tud ilyesfajta megállapodásról.

Kattints a második oldalra a további részletekért!

Fotó: MTVA

Oldalak

Szólj hozzá Te is!