Gábor Zsazsa a mai napig nem tudja, hogy a lánya halott

Gábor Zsazsa mindenkit túlél! Túlélte a tulajdon lányát is, Francescát, aki egy évvel ezelőtt halt meg. A 67 éves asszony szélütést kapott. Ám a magyar származású díva, aki február 6-án lesz 99 éves, a mai napig nem tud lánya haláláról. A férje, Frederick von Anhalt saját állítása szerint Zsazsa érdekében titkolja előle a tényt. Kérdés, hogy ez kinek jó, illetve jó-e egyáltalán.

Nem fair!

Mikor Francesca elhunyt, a kedves és önzetlen férj, Frederick kijelentette, hogy senki olyat nem enged a felesége közelébe, aki közölhetné vele a rossz hírt, mondván: Zsazsa belehalna, ha megtudná, hogy a lánya már nem él, írja a Best magazin.

"Soha nem fogom megmondani neki, hogy a lánya nincs többé. Nemcsak összetörné a szívét, de meg is ölné ez a hír. Magas a vérnyomása, még agyvérzést kapna" - szögezte le von Anhalt, aki már jó ideje gondoskodik a nála harminc évvel öregebb Gábor Zsazsáról.

Tény, hogy az egykori filmcsillag már nincs tudatánál, fel sem fogja, mi történik körülötte, de ettől eltekintve nem érdemelné meg, hogy tudja az igazságot?

A kérdés persze költői vagy inkább filozofikus, és miközben Zsazsa talán már nem is e világon él, Frederick von Anhalt folyton csak mulat, és felesége helyett is megünnepli az egykori sztár születésnapjait. Gábor Zsazsa 98. születésnapján maga az ünnepelt már nem volt jelen, mert már az ágyból sem tud kikelni. Anhalt viszont boldogan szelte fel neje tortáját a sajtó képviselőinek jelenlétében.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: aol.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!