Tölts tíz napot Dominikán Rubint Rékával! - Csak 700 ezer forintba kerül

Szeretnél te is a finteszkirálynővel tornázni a mesés Dominikán? Nem fogsz tudni, ugyanis minden jegy elkelt már az idei Alakreform táborba! Réka azt mondja, nem kell csüggedni, mert jövőre is szervez hasonló luxusutat, ahol az ő vezénylésével csinálhatod a felüléseket!

Ejha!

700 ezer forint. Ennyiért visznek el valakit Dominikára, tíz napra, a szálláson pedig Rubint Réka ugrálja körül az embert.

"Tavaly olyan jól sikerült a törökországi tábor, hogy sokan kérték, utazzunk el a télből a nyárba. Nincs kint egy hete a felhívás, és az első gépen minden helyünk elkelt, és hamarosan a másodikon is. Ne teljes gépre gondoljanak, az elsőn 57 hely volt, a másodikon elkelt már harminc, és ott is úgy negyven van összesen. Tény, hogy ez a tíznapos út sem olcsó, de igény van rá. Nyilván erre nem mindenki tud eljönni, de többféle tá­­borunk is van." - mondta el Rubint Réka a Borsnak.

"Bel­földön jóval olcsóbb, a török­orszá­gi út pedig 340 ezer forint volt tavaly. Tartok on­line edzést is, ami nekem pénzbe kerül, de bárki ingyen használhatja. Az óráim, amelyek kilenc­ven­percesek, ezerötszáz forintba ke­­rülnek, ami egyáltalán nem drága. Tudom, nem mindenki en­ged­he­ti meg magának Dominikát, de ezt az igényt is szerettem volna kielégíteni." - tette hozzá Rubint Réka.

Kattints a folytatásért!

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!