Bochkor Gábor: "Kell a lánc a kutyákra!"

Pattanásig feszültek a 89.5 Music FM műsorvezetőinek idegei ma reggel. Az Önindítóban Bochkor Gábor, István Dani és Pordán Petra a kutyalánc betiltásának kapcsán folytatattak heves vitát. Görgess lejjebb, ha érdekelnek a részletek!

Lánccal vagy anélkül, ez itt a kérdés

Tegnap reggel még nagyon úgy tűnt, hogy Bochkorék többet nem szólnak egymáshoz. A műsorban ugyanis a kutyák láncon tartásának betiltása került szóba, ami olyan feszültséget szított, hogy elég lett volna egy aprócska szikra és robban az Önindító stúdiója.

Kezdetben Bocsi azzal érvelt, hogy szerinte sokkal humánusabb a láncot tenni a vad kutyára, mint hogy el kelljen altatni az állatot, ráadásul sok kutyatartó nem teheti meg, hogy jobb körülményeket teremtsen a kutyájának, ezért kénytelen az új rendelet nyomán elveszejteni házi kedvencét. Pordán Petra és István Dani kezdetben nem értettek egyet Gáborral.

"A kutyának ugyanolyan lelke van, mint neked, mi lenne, ha téged a keverőpulthoz láncolnálak" – ugrott István Dani Bochkornak, aki ezt még humorosan hárította: "Negyven kiló fölött vagyok, nyolc méteres lánc járna nekem, amivel simán bejárom a stúdiót" – mondta.

Pordán Petra annyit fűzött a dologhoz, hogy ő erről a témáról csak érzelmi alapon tud beszélni. "Akkor alkalmatlan vagy sok mindenre az életben" - csapott le erre Bochkor, aki a végén addig érvelt, míg István Dani is osztotta a véleményét. "Bocsi csak azt nem akarja, hogy a kutyának a biztos halál legyen a veszte" – állt végül Dani műsorvezető társa mellé, ezzel azonban nem zárta le a vitát, hisz’ a hallgatók SMS-ei még az adás után is sokáig zúdultak pro és kontra.

Tetszett a cikk? Akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Délutánra kiderül, hogy a Saul fia indulhat-e az Oscar-díjért

Fotó és leadfotó: TV2

Szólj hozzá Te is!