Hirdetés

Pálmafák és homokos tengerpart - Ezek a legjobb nászutas úti célok

Már a nászutadat tervezgeted vagy csak álmodozol arról, milyen jó lenne majd egyszer egy igazán különleges helyen tölteni a mézesheteket? Cikkünkben 6 pazar úti célt mutatunk be, amely biztosan minden friss házaspárnak elnyerné a tetszését!

Tulum, Mexikó

Ha párunkkal szeretnénk egy időre elbújni a világ szeme elől, akkor Mexikó ideális úti cél lehet. Tulum másfél órányi távolságra van Cancun repülőterétől, ami egykor ősi maja település volt. Valódi időutazásban lehet részünk, ha elindulunk felfedezni a romokat, de győződjünk meg róla, hogy mindig legyen nálunk fürdőruha, ugyanis a maradványoktól egy lépcsősor vezet a paradicsomi tengerparthoz, aminek egyszerűen képtelenség ellenállni.

Fokváros, Dél-afrikai Köztársaság

Igazán izgalmas nászút vár ránk, ha úti célként Fokvárost választjuk. Elbűvölő strandok, nagyvárosi nyüzsgés, érintetlen természeti tájak, borvidékek és szafari vár bennünket az afrikai kontinens déli csücskében. Feltétlenül járjuk be a botanikus kertjében lévő fák fölé épített sétányt és csodáljuk meg testközelből a különleges formájú Asztal-hegyet.

Bali, Indonézia

Balit nem véletlenül hívják az Istenek szigetének, ha egy isteni nászútra vágyunk, ennél tökéletesebb helyet nem is találnánk! Ködbe burkolózó templomai és romantikus hegyi tájai ismerősek lehetnek többek között az Ízek, imák, szerelmek című filmből is. Fantasztikus élményben lesz részünk, ha bejárjuk a rizsföldeket, bevásárolunk a legfinomabb déli gyümölcsökből a piacokon, no és persze megmártózunk a kristálytiszta tengervízben.

Fotók: alterra.cc, capetown.gov.za, rocksure.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!