Hirdetés

Ausztria 4 legjobb síterepe - Itt garantáltan tökéletes lesz a siklás

A síelés egy olyan különleges élmény, amit csak a legjobb helyen lehet tökéletesen átérezni. Ajánlunk is 4 helyet Ausztriában, amikben biztos, hogy nem fogtok csalódni! Remekül karbantartott pályák, szíves vendéglátás, hó minden mennyiségben és hamisítatlan hütte-élmény - a szezon decembertől áprilisig tart, csak győzzetek választani a felsorolt terepek közül!

Katschberg

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület egyszerre családbarát és modern, eldugott és központi; havazás után az egyik leggyönyörűbb rész, amit bárki kívánhat. A 70 km-es pályarendszer 16 felvonót foglal magába; a pályák 100%-a hóágyúzható, így nem kell aggódni amiatt, hogy hó hiányában meghiúsul a telelés. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe, amiket akár még idén is kipróbálhatunk, hiszen a szezon egészen áprilisig tart. Azoknak, akiknek a bakancslistájukon előkelő helyen szerepel, hogy leszáguldjanak egy kivilágított pályán, jó hírünk van: Katschberg éjjeli sí-, szánkó-és korcsolyapályával is büszkélkedhet. Kipróbálni ér!

  • Távolság Budapesttől: 530 km
  • Pályák hossza összesen: 70 km (kék – 10 km, piros – 50 km, fekete – 10 km)

Kreischberg-Murau

Nem csoda, hogy Ausztria egyik legkedveltebb síterepe Kreischberg-Murau. Közel van kis hazánkhoz, valóban hóbiztos, ráadásul 7 különböző pályarendszert is kialakítottak a síelők és a snowboardosok részére, így mindkét sportág kedvelői jól érezhetik magukat. A versenyre vágyók a tubing arénában és a folyamatosan működő, időmérővel is felszerelt versenypályán tehetik próbára magukat, míg a gyermekek a családi lesiklópályán gyakorolhatnak. Azoknak ajánljuk a leginkább Muraut, akik a határokon kívül is szeretnék úgy érezni, hogy otthon vannak: itt ugyanis rengeteg magyar szálloda, magyar pincér és magyar síoktató van – no meg még több magyar vendég!

  • Távolság Budapesttől: 491 km
  • Pályák hossza összesen: 40 km (kék – 17 km, piros – 15 km, fekete – 8 km)

Fotók: skiresort.de. klubhotel-kreischberg.at, vimeo.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!