Zarándokolj el hazánkban erre az 5 spirituális helyre, ha gyógyulásra vágysz!

Nem csak Dobogókő rendelkezik gyógyító erővel!

Rengeteg lehetőséged van!

Az emberek évezredek óta hisznek a láthatatlan energiákban, a föld felszíne alatt rejlő mágneses erőben. Ezeken a helyeken templomokat építettek, és sokukból zarándokhelyek vagy kirándulóhelyek lettek. Számos ilyen népszerű helyet ismerünk: ott van Dobogókő, a Tápiószentmárton található Attila-domb, vagy éppen a Káli-medencében rejlő Hegyestű. Ám szerencsére országunk bővelkedik a gyógyító energiájú helyszínekből.

Úgyhogy akár testi, akár lelki gyógyulásra vágysz vagy csak egy kellemes sétára egy pozitív energiákkal teli mesés helyen, akkor ajánljuk figyelmedbe a következő úticélokat:

Gyógyító helyek

A Mátraalján található Pálosvörösmart fantasztikus kirándulóhely, amellett, hogy itt található Mária-park a Mária út egyik állomása. Kivételes pihenőhelyet kínál a helyiek és zarándokok számára. Érdemes megtekinteni Varga Gábor szobrászmester műalkotását a hátsó udvar közepén, amint Szent István felajánlja a Szent Koronát Szűz Máriának. Ha teheted, ülj le a parkban, időzz egy keveset és engedd, hogy a szent terület energiái feltöltsenek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak