Utazás

Velence szomszédja, a horrorsziget - Több mint 200 ezer halottat rejtettek ide!

A vonzó turistacélponttól nem messze található a világ egyik legszomorúbb helye, Poveglia, az elmebetegek és a pestisesek otthona.

Vérfagyasztó történelem

Ha Velencéről van szó, akkor eszünkbe jut a gondolázás, a Szent Márk tér, a páratlan olasz konyha és a gyönyörű, vízparti házikók, amelyek ezeréves titkokat őriznek. A romantikus összképet árnyékolja be a sziget szomszédságában található kis méretű sziget, Poveglia. A terület jelenleg teljesen lakatlan, csak néhány épületrom emlékeztet arra, hogy egykor itt is emberek éltek.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.