Utazás

Ezért cseréld le a téli gumid nyáron: 6 tipp, hogy jó abroncsot válassz!

Vásárlási kisokos autósoknak.

Veszélyes üzem

Tippelj, hány autós használ még júniusban is téli gumit! Ha azt mondod, egy sem, akkor bizony tévedsz. A Bridgestone statisztikái szerint noha ilyenkor több mint 300 ezer autótulajdonos vásárol új nyári abroncsot, 10-ből 2-en még a nyár első hónapjában is téli gumival közlekednek. Pedig nyáron téli gumival, télen nyári gumival autózni igencsak balesetveszélyes. Jó, ha tudod, hogy amikor az autó abroncsának a profilmélysége 3-4 milliméter alá csökken, érdemes új gumikat vásárolni, mert az veszít a tapadóképességéből, egy nagyobb eső esetén már nem képes elvezetni a vizet a futófelület alól, így irányíthatatlanná válhat az autó.

Hasznos tippek a következő oldalon.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.