Utazás

Lenyűgöző fotókon a világ legszínesebb városai

Ha szereted a különleges helyeket, ezekbe a városokba érdemes lesz ellátogatnod. Mennyit pipálhatsz ki eddig a listádról?

Burano, Olaszország

Burano hét kilométerre fekszik Velencétől, közigazgatásilag ide is tartozik. Fő nevezetességei élénk színűre festett házai, amelyek rengeteg turistát csábítanak az olasz kisvárosba. Lakossága körülbelül háromezer fő.

Wroclaw, Lengyelország

A lengyelországi Wroclaw Szilézia történelmi fővárosa. A múltban a csehek, a habsburgok, a poroszok és a németek is magukénak tudhatták bizonyos időre. 2016-ban ez volt Európa kulturális központja.

Havanna, Kuba

Havanna Kuba fővárosa és több mint kétmillió lakosával a szigetország legnagyobb települése is egyben. Alig 160 km-re található a floridai Key Westtől.

Chefchaouen, Marokkó

Chefchaouen egy város Marokkó északnyugati részén, amely híres élénk, kék árnyalatú épületeiről. A települést 1471-ben alapították, azóta is az egyik vidám színfoltja a térségnek, a turisták kedvelt helye.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Ixigo.com, Kalinkatours.no, Tnamag.com, Moroccoworldnews.com

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok